REKORDNO INTERESOVANJE ZA EXIT 2023

Priredio Art Box portal //

Danas u podne, ranije nego ikad, počela je prodaja jednodnevnih ulaznica za EXIT festival a interesovanje je rekordno. Od 6. do 9. jula, nastupaće apsolutni hedlajneri The Prodigy, Wu-Tang Clan, Skrillex, Eric Prydz, Nina Kraviz, Amelie Lens, Alesso, Michael Bibi, Keinemusik i brojni drugi izvođači. Zato je prvi kontingent jednodnevnih ulaznica razgrabljen za manje od sat vremena.

Foto: Exit Photo Team

Interesovanje za EXIT festival je rekordno, te je u prodaju pušten novi kontingent ulaznica, po promotivnoj ceni od 2.990 dinara, uz značajnu uštedu od 50%, i dostupne su na Gigs Tix prodajnim mestima, online i na festivalskom sajtu.

Ogromno interesovanje za jednodnevne ulaznice tradicionalno je potvrdio i red koji su najbrži i najverniji fanovi napravili ispred Gigs Tix prodajnog mesta u novosadskom Pariskom magazinu, gde su ulaznice kupili po poklon ceni od 2.690 dinara. Ove najpovoljnije ulaznice bile su dostupne i na festivalskom sajtu.

Novi, ograničen kontingent jednodnevnih EXIT ulaznica po promotivnoj ceni od 2.990 dinara dostupan je na Gigs Tix prodajnim mestima širom Srbije i online, kao i na festivalskom sajtu. Festivalske ulaznice, za sva četiri dana, dostupne su takođe po promotivnoj ceni od 6.990 dinara.

Exit 2022. Foto: Olivera Jeranče

Detalji o festivalskom programu dostupni su na Exitovom sajtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.