EXIT festival i will.i.am: kreativna revolucija uz FYI aplikaciju

Art Box portal //

EXIT festival i will.i.am pozivaju umetnike da se pridruže Kreativnoj revoluciji uz FYI aplikaciju! Hej ti! EXIT festival i kreativni lider will.i.am, osnivač Black Eyed Peas-a, pozivaju umetnike, stvaraoce, dizajnere i muzičare da apliciraju svojim projektom putem revolucionarne FYI.AI aplikacije, ultimativnog AI alata za kreativnu saradnju i stvore priliku da svoje ideje razviju upravo sa ovom muzičkom zvezdom.

Exit Photo Team
EXIT Photo Team

U petak 12. jula, pre nastupa Black Eyed Peas-a, šest odabranih stvaralaca imaće priliku da na „Culture FYI’rs“ meet-up-u u Novom Sadu sarađuju i stvaraju sa will.i.am-om, ali i da ga upoznaju, prošire vlastite domete i postanu deo one budućnosti koja postavlja najviše standarde.

Proces prijavljavanja je u toku i biće otvoren najkasnije do 3. jula. Preuzmi FYI.AI aplikaciju, napravi nalog, postavi svoj projekat u aplikaciju i apliciraj slanjem linka ka projektu na mejl roneal@FYI.FYI sa naslovom „EXIT Festival X FYI X will.i.am“, poručuju iz Exit tima.

Cilj ove saradnje je da se inspirišu i osnaže stvaraoci širom sveta da se pridruže FYI platformi i ožive svoje vizije, a šestoro najboljih biće pažljivo odabrani od strane FYI.AI i EXIT festival timova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.