OD 30. AVGUSTA PRODAJA ULAZNICA ZA 57. BITEF

Priredio Art Box portal //

Kao što je Art Box portal i najavio, ovogodišnje izdanje Bitefa, 57. po redu, biće održano od 3. do 10. oktobra u Beogradu, pod sloganom „Snago, ne pristaj da budeš nečija“. U glavnom programu publiku očekuje devet predstava koje stižu iz Nemačke, Litvanije, Mađarske, Švedske, Grčke, Burkine Faso, Belgije i Srbije.

BITEF promo

Promotivna prodaja ulaznica počeće u sredu, 30. avgusta u 19 časova. Tog dana ulaznice će moći da se kupe sa posebnim popustom od 20% na After Work Matinee-u koji Bitef i kolektiv Kišobran organizuju u baru Sprat u Cetinjskoj 15, kao i putem festivalskog sajta.

Nakon toga, onlajn prodaja ulaznica sa pomenutim popustom od 20% trajaće sve do 10. septembra u 23:59 časova. Posle tog datuma ulaznice će na sajtu festivala moći da se kupe sa popustom od 10%. Na taj način Bitef dodatno želi da popularizuje onlajn prodaju ulaznica kao praksu koja umanjuje štampanje i pravljenje nepotrebnog otpada, čime doprinosi očuvanju životne sredine.

Po redovnim cenama ulaznice će od 11. septembra moći da se kupe i na blagajni Bitefa. Ona će i ove godine biti otvorena u festivalskom pres centru, na prvom spratu MTS dvorane, na Trgu Nikole Pašića. Radno vreme blagajne od 11. do 30. septembra biće od 11 do 15 časova (svim danima, osim nedeljom), dok će od 2. do 10. oktobra blagajna raditi u istom terminu, radnim danima i vikendom.

Od ove godine, Bitefovom klubu prijatelja priključio se i program „Svaka limenka se račnuna“. Time će se posetioci podržati da se upuste u reciklažu i daju svoj doprinos zaštiti životne sredine, kako tokom trajanja festivala, tako i tokom cele godine.

Program 57. BITEF-a nalazi se na zvaničnom sajtu festivala

Leave a Reply

Your email address will not be published.