EXIT SE OTVARA IZ SVEMIRA

Priredio Art Box portal //

Za humanije i tolerantnije društvo se borime na različite načine. Jedan od njih je i muzuka. U četvrtak, 6. jula, muzički festival EXIT otpočinje jedinstvenim istorijskim događajem – otvaranjem iz svemira. Na ovaj način, u saradnji sa Komitetom za razvoj svemirskog programa, EXIT će sa Gorki List Glavne bine još jednom ispisati stranice festivalske (i svetske) istorije, ali i poslati važnu poruku iz svemira.

EXIT Main Stage. Foto: EXIT Photo Tea,

Početak festivala biće obeležen uz čak tri ceremonije otvaranja – prva će otpočeti drevnom kakao ceremonijom praćenom nastupom Sarasvati Druna benda već od 19.30 časova na Pachamama bini, a nastaviće se  performansom alhemičarke zvuka i vizionarke Vylane Marcus u 21 čas na mts Dance Areni.  Uvertiru u najveću od tri ceremonije napraviće filantrop, motivacioni govornik i osnivač globalnog brenda Onnit Aubrey Marcus od 22.30 časova na Gorki List Glavnoj bini, a sve to biće krunisano prvim ikad otvaranjem festivala iz svemira i slanjem  poruke svetu! 

Otvaranje na Pachamama bini powered by Rosa biće u duhu Ada Divine Awakening festivala svesnosti i intimnosti, uz drevnu kakao ceremoniju i nastup Sarasvati Druna benda. Posetioci će kroz zajedničko ispijanje ručno pravljenog kakaa iz Gvatemale imati priliku da se upozanju sa blagodetima visoke vibracije ove biljke, a sve to biće propraćeno uz drevni način meditacije kroz muziku i pesmu kirtan, koji donosi Sarasvati Druna bend – devetočlani sastav koji slavi božanski princip, vrhovnu ljubav i inteligenciju.

Nakon toga, Exitov hram elektronske muzike, mts Dance Arena, biće ispunjen mističnom eneregijom Vylane Marcus, koja je svoj život posvetila muzikoterapiji. Njena misija je da utiče na ljude da dozvole sebi da se transformišu, budu slobodni i jaki – da budu samo ono što jesu. 

Otvaranje EXIT festivala nas očekuje na Gorki List Glavnoj kada će biti poslata poruka iz svemira, čime će otpočeti četiri festivalske noći koje predvode The Prodigy, Wu-Tang Clan, Skrillex, Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Eric Prydz, Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Epica, Viagra Boys, Sofi Tukker i stotine drugih muzičkih zvezda koje će se predstaviti na preko 40 festivalskih bina i zona.

Ulaznice za ovo jedinstveno izdanje EXIT festivala – EXIT Univerzum – dostupne su na ovom linku , kao i na Gigs Tix prodajnim mestima i onlajn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.